Çmimet e derivateve në pikat e Petrol Company-s

20 qershor 2024 | 10:56

Furnizohu me çmim të lirë, cilësi të mirë dhe bëni më shumë kilometra ❤ #30%km

Çmimet: 20.06.2024

GJILAN
Adresa: Rruga e Prishtinës,
Euro Diesel: 1.27€
Benzinë: 1.28€
Nuk aplikohet VIP CARD

VITI
Adresa: Magj. Viti-Kllokot
Euro Diesel: 1.26€
Benzinë: 1.29€
Nuk aplikohet VIP CARD

PRIZREN
Adresa: Rr. Jaglenica te Tranziti
Euro Diesel: 1.27€
Benzinë: 1.30€
Aplikohet VIP CARD

PRIZREN – II
Adresa: Lagjja Arbana,Prizren
Euro Diesel: 1.26€
Benzinë: 1.29€
Aplikohet VIP CARD

ÇAGLLAVICË- (Në të dy anët e rrugës).
Adresa: Magj. Prishtinë-Ferizaj
Euro Diesel: 1.28€
Benzinë: 1.30€
Nuk aplikohet VIP CARD

SKËNDERAJ
Adresa: Rr. Azem Bejta
Euro Diesel: 1.29€
Benzinë: 1.34€
Aplikohet VIP CARD

QYSHK
Adresa: Qyshk, Pejë
Euro Diesel: 1.25€
Benzinë: 1.27€
Nuk aplikohet VIP CARD

PEJË- 3
Adresa: Fusha e Pejës
Euro Diesel: 1.25€
Benzinë: 1.27€
Nuk aplikohet VIP CARD

PEJA -QENDËR
Adresa: Sheshi ”Haxhi Zeka”
Euro Diesel: 1.25€
Benzinë: 1.27€
Nuk aplikohet VIP CARD

PODUJEVË
Adresa: Magj. Prishtinë-Podujevë
Euro Diesel: 1.27€
Benzinë: 1.29€
Aplikohet VIP CARD

PODUJEVË – II
Adresa: Rr. Besnik Restelica, te Stadiumi
Euro Diesel: 1.27€
Benzinë: 1.29€
Aplikohet VIP CARD

PODUJEVË – III
Adresa: Te Hekurudha
Euro Diesel: 1.27€
Benzinë: 1.29€
Aplikohet VIP CARD

FERIZAJ
Adresa: Magj : Ferizaj-Shkup
Euro Diesel: 1.27€
Benzinë: 1.30€
Aplikohet VIP CARD

FERIZAJ – II
Adresa: Magj : Ferizaj-Viti
Euro Diesel: 1.27€
Benzinë: 1.30€
Aplikohet VIP CARD

RAHOVEC
Adresa: Rr. Xhelal Hajda-Toni
Euro Diesel: 1.29€
Benzinë: 1.33€
Aplikohet VIP CARD

LLAPUSHNIK ( ARLLAT)
Adresa: Magj. Pejë-Prishtinë
Euro Diesel: 1.32€
Benzinë: 1.35€
Aplikohet VIP CARD

ARBËRI – DRAGODAN
Adresa: Magj. Pejë-Prishtinë
Euro Diesel: 1.32€
Benzinë: 1.35€
Nuk aplikohet VIP CARD

FUSHË KOSOVË
Adresa: Magj Fushë Kosovë-Prishtinë
Euro Diesel: 1.30€
Benzinë: 1.34€
Aplikohet VIP CARD

BRESJE
Adresa: Rruga e Pejës Km2, Fushë Kosovë
Euro Diesel: 1.29€
Benzinë: 1.33€
Aplikohet VIP CARD

MITROVICË
Adresa: Mbretëresha Teutë / afër stacionit të autobusëve
Euro Diesel: 1.29€
Benzinë: 1.34€
Aplikohet VIP CARD

GJAKOVË
Adresa: Rr. Tirana, Gjakovë
Euro Diesel: 1.32€
Benzinë: 1.33€
Aplikohet VIP CARD

HAJVALI
Adresa: Magj. Prishtinë-Gjilan km4
Euro Diesel: 1.24€
Benzinë: 1.28€
Aplikohet VIP CARD

MEDREZE-Prishtinë
Adresa: Bajram Bahtiri
Euro Diesel: 1.33€
Benzinë: 1.36€
Aplikohet VIP CARD

MALISHEVË
Adresa: Bajnjë – Malishevë
Euro Diesel: 1.24€
Benzinë: 1.33€
Nuk aplikohet VIP CARD

Petrol Company ❤
Mirësevini!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor Klinik dhe  Universitar të Kosovës…