Dalin rezultatet e kandidatëve për rekrut të FSK-së

07 dhjetor 15:45

Ministria e Mbrojtjes ka publikuar rezultatet testit fizik të kandidatëve për rekrut në FSK, që është mbajtur më 6 dhjetor.

Kjo ministri ka njoftuar se kandidatët e pa kënaqur me rezultatin kanë drejtë ankese.

“Afati i ankesës është dy ditë me datë 08.12.2021 dhe 09.12.2021 nga ora 0900 deri 1500 në Zyrën e Rekrutimit në G1SHPFSK (hyrja nga Fushë Kosova), apo përmes e-mailit në adresën: [email protected]”, ka njoftuar Ministria e Mbrojtjes.

Rezultatet i gjeni në postim:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Emri i prezantueses së njohur shqiptare, Bora Zemani, së fundmi…