Daut Haradinaj: Shtëpia ime dhe e Haxhi Shalës janë një

14 korrik 22:39

Në emisionin Rubikon me Adriatik Kelmendin, sonte ishte i ftuar Daut Haradinaj.

Kur Haradinaj u pyet për aderimin e Haxhi Shalës në AAK, ndër të tjerash, Haradinaj tha se “Shtëpinë e Haxhi Shalës e Haxhi Shala shtëpinë time kurrë si kam nda, sepse ne e kemi të kaluaren e përbashkët”.

Haradinaj për më tepër ka shtuar se shtëpitë mes deputetit Shala dhe Haradinajve kanë qenë të hapura që nga viti 1997, duke përshkruar sakrificën e familjës Shala në kohë luftë, përfshi Naser Shalën, dhe duke përseritur se “shtëpia ime dhe e Haxhi Shalës janë një, familja e ime dhe e Haxhi Shalës janë një”.

Haradinaj ndër të tjerash ka deklaruar se Haxhi Shala e ka nderuar Aleancën, duke i cili siguron se falë Haxhi Shalës Aleanca do të rritet.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti francez, Emmanuel Macron, tha të martën se së shpejti…