Deda kërkon dorëheqjen e Qeverisë dhe Presidentit

23 dhjetor 2017 | 13:34

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Ilir Deda ka kërkuar dorëheqjen e Qeverisë së Kosovës dhe presidentit të vendit Hashim Thaçi.

Sipas Dedës, një udhëheqësi që e rrezikon ekzistencën e vendit të vet nuk mund të qëndrojë më në pozitë.

“Qeveria e Kosovës duhet të jep dorëheqje sot. Një udhëheqësi që e rrezikon ekzistencën e vendit të vet nuk mund të qëndrojë më në pozitë. E bashkë me ta duhet të shkojë edhe Hashim Thaçi”, ka shkruar  Deda në profilin e vet në “Facebook”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Të dhënat e fundit të përditësuara nga Qendra Kombëtare për…