Deputetët kundër ligjit që zyrtarët të mbajnë më shumë së një pozitë

30 mars 17:51

Kuvendi i Kosovës ka miratuar në lexim të dytë Projektligjin për parandalimin e konfliktit të interesit në ushtrimin e funksionit publik.

Në favor të këtij projektligji kanë votuar 54 deputetë, 2 kundër dhe 19 kanë abstenuar.

Deputetët nuk e kanë miratuar propozimin e Vetëvendosjes, që zyrtarët e lartë të mos mbajnë më shumë se një pozitë publike.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Pas arrestimit dhe deportimit të shtetasve turq, të perceptuar si…