Deputetja Maloku, koordinatore e grupit parlamentar të LDK-së me medie

26 janar 2018 | 14:25

Grupi parlamentar i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK),  ka emëruar deputeten Doruntinë Maloku, koordinatore të këtij grupi parlamentar me medie.

Tani e tutje Maloku do të jetë përgjegjëse për caktimin dhe koordinimin e deputetëve të LDK-së për intervista e debate në mediet e shkruara dhe audio-vizive.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Klubet elitare në futbollin e Kosovës, edhe ato nga Liga…