DITËLINDJA E NUSRET PLLANES ËSHTË NGJARJE KOMBETARE

22 maj 12:24

Kur Nusret Pllana e ka ditëlindjen, është ngjarje e madhe!
Eskadronet e vdekjes të Serbisë pushtuese ska as me të voglin dyshim se i varin buzët, në këtë ditë ata janë neveritës, do të donin gjak edhe më shumë, sigurisht se edhe ndjejnë keqardhje se si ju ka shpëtuar pa e vrarë e masakruar edhe Nusret Pllanën!

Heronjtë, Dëshmorët dhe martirët e librit titanik të Nusrtet Pllanës “Terrori i Serbisë pushtuese mbi shqiptaret” edhe ata sot festojnë ditelindjen e ketij biri të madh e të lavdishëm, i cili peër Serbinë pushtuese, i ka treguar botës, me fakte, me emra e me mbiemra se sa shumë ka vrarë, e ka masakruar, sa shumë ka zhdukur e ka shfarosur me eskadronet e saj gjakatare mbi popullin heroik e të pamposhtur shqiptar!

💯 vite jetë janë pak edhe sikur të gjitha të lumtura nëse janë!

Gezuar gjigand🥂🇦🇱

Me shumë respekt shoku e miku Yt!
Ismet Sylejmani,
Prishtinë, 21 Maj 2022

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gazetari italian, Fabrizio Romano, ka shkruar në "Twitter" se Thomas…