Dy mandate janë pak. Për tërpinë. Por, tri janë tepër! Jo më!

14 tetor 19:56

Profesori universitar, publicisti dhe botuesi i gazetës “Epoka e re”, Muhamet Mavraj, ka komentuar zhvillimet e fundit në vendin tonë.

“Lartësimi i budallenjve, mbytja masive me covid-delta, urrejtja në stratosferë për luftëtarët pa gjymtyrë dhe ata në Hagë, shtypja në qafë e 5 aktivistëve, poshtërimi i dinjitetit dhe mitit të policisë më të mirë në rajon, mosmirënjohja e thellë për të arriturat dhe shfrytëzimi i tyre për një grusht pushteti, janë mjaftueshëm për të thënë: JO!”, ka shkruar Mavaraj në llogarinë e vet në “Facebook”.

Mavraj ka shkruar se ky shtet do ta rigjejë rrugën e vet.

Postimi i plotë i tij:

Dy mandate jane pak. Per terpine. Por, tri jane teper! Jo më! (Citova veten, 2012-13).

Lartesimi i budallenjve, mbytja masive me covid-delta, urrejtja ne stratosfere per luftetaret pa gjymtyre dhe ata ne Hage, shtypja ne qafe e 5 aktivisteve, poshterimi i dinjitetit dhe mitit te policise me te mire ne rajon, mosmirenjohja e thelle per te arriturat dhe shfrytezimi i tyre per nje grusht pushteti, jane mjaftueshem per te thene: JO! Ky shtet do te rigjeje rrugen e vet!
Jetoj ne Prishtine plot 31 vite! Votoj ne Prishtine qe 21 vite. Dhe, mire do te votoj!.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Lideri i Lëvizjes Leviatane në Serbi, Pavle Bihali, tha se…