Dy të shëruar nga Malisheva dhe asnjë pozitiv me koronavirus

29 prill 00:00

Bazuar në rezultat e testimeve të ditës së martë, në mesin e të shëruarve nga Covid-19, janë edhe dy qytetarë nga Komuna e Malishevës, të cilët kanë rezultuar negativ në dy testimet e fundit.

Tani numri i të shëruarve nga Komuna e Malishevës, arrin në 57 të shëruar.

Shërimi i dy qytetarëve, të cilët kanë qenë në trajtim në Klinikën Infektive, është konfirmuar zyrtarisht nga ana e Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik.

Gjendja aktuale në Komunën e Malishevës, është kjo:
73 pozitiv me Covid-19
57 të shëruar
1 me fatalitet
15 në shërim e sipër

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në kohen e masave kufizuese që janë vendosur si masë…