Edhe këtë javë do të ketë reduktime të ujit në Fushë-Kosovë, Drenas e Obiliq

30 janar 11:29

Arjeta Mjeku, zëdhënëse në Ujësjellësin ”Prishtina”, ka njoftuar se edhe gjatë kësaj jave në Fushë-Kosovë, Drenas, Obiliq dhe në lagjen Kalabria në Prishtinë do të ketë reduktime të ujit të pijshëm.

“Të nderuar konsumatorë të Fushë Kosovës, Drenasit, Obiliqit, Zonës Industriale, lagjes Kalabria në Prishtinë, ju njoftojmë me gjendjen aktuale të trajtimit dhe furnizimit me ujë të pijshëm. Sot, impianti i trajtimit të ujit në Shkabaj ka filluar me trajtimin e ujit me kapacitet minimal prej 150 l/ s, derisa në Drenas me kapacitet të reduktuar prej 40%, ngase niveli i turbullirës në kanalin e Ibër Lepencit aktualisht është (35 – 45 NTU)”, ka njoftuar Mjeku.

“Për të ruajtur cilësinë e ujit jemi të detyruar të trajtojmë ujë me kapacitet të reduktuar deri në stabilizimin e situatës, e cila pritet të ndodhë gjatë kësaj jave. Kërkojmë mirëkuptim deri në rikthimin e situatës së favorshme me furnizim me ujë të pijshëm”, ka shtuar ajo.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ish-sulmuesi i Barcelonës, Samuel Eto’o, ka zbuluar se Lionel Messi…