“Edhe perënditë pushojnë të shtunën”, libri i ri i Neviana Shehit

09 nëntor 2023 | 09:09

Nën përkujdesjen e shtëpisë botuese “Armagedoni”, ka dalë nga shtypi këtë javë libri me poezi “Edhe perënditë pushojnë të shtunën” i Neviana Shehit, i cili sot do të shpërndahet nëpër libraritë e Prishtinës.

Neviana Shehi lindi në Durrës. Në këtë qytet mbaroi shkollën fillore dhe të mesme, kurse në Berlin të Gjermanisë atë sipëror. Deri më tani ka botuar këto vepra poetike: Vjeshtë fatesh (Klubi i poezisë, Tiranë), Përtej valëve (Klubi i poezisë, Tiranë), Burri i netëve të mia (Armagedoni, Prishtinë) dhe Deti i natës (Konica, Shkup). Poezitë e saj janë përkthyer në italisht, gjermanisht, rumanisht, greqisht etj. Krijimet poetike të saj janë paraqitur edhe në disa antologji. Shehi poezi dhe prozë vazhdimisht boton në faqet e gazetave, të revistave dhe të portaleve në gjuhën shqipe. Që më shumë se 20 vjet jeton në Itali.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
(Duke lexuar librin më të ri “TERRORI KOMUNIST” të një…