Edita Tahiri në mesin e 1000 grave eminente në botë që kanë punuar në krijimin e paqes

28 shtator 21:31

Rrjeti i Grave për Zhvillimin e Paqes (WWPN) ka prezentuar mbi njëmijë gra eminente në botë që kanë punuar për ndaljen e luftërave dhe krijimin e paqes.

Në ballinë janë prezentuar ish-presidentja e Liberisë dhe fituesja e çmimit Nobel, kryenegociatorja e Filipineve dhe Edita Tahiri.

“Rrjeti i Grave për Zhvillimin e Paqes (WWPN) prezanton mbi njëmijë gra eminente në botë që kanë punuar për ndaljen e luftërave dhe krijimin e paqes. Në ballinë janë prezantuara ish presidentja e Liberisë dhe fituesja e çmimit Nobel, kryenegociatorja e Filipineve dhe unë”, ka njoftuar Tahiri në llogarinë e saj në “Facebook”.

https://www.sandiego.edu/peace/institutes/ipj/global-programs/women-waging-peace/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Emisari Special i presidentit të SHBA-së, Donald Trump, për dialogun…