Ekipet e xhenios së FSK-së ndihmojnë qytetarët e prekur nga vërshimet

24 mars 11:50

Në kuadër të bashkëpunimit dhe mbështetjes Ushtarake për Autoritetet Civile, ekipet e Xhenios së Gardës Kombëtare të Forcës së Sigurisë së Kosovës, në bashkëpunim me autoritetet e komunës së Skenderajt kanë filluar montimin e urës mobile ushtarake “Mabey Johnson” në fshatin Aqarevë, ku në vërshimet e fundit ura në këtë fshat ishte dëmtuar dhe ishte bërë e pakalueshme.

Ura që do të vendoset për të lehtësuar qarkullimin e qytetarëve ka gjetësin 27 metra dhe pritet të përfundojë brenda dhjetë ditëve.

Forca e Sigurisë së Kosovës ka njoftuar se me kapacitetet e saj është e gatshme dhe e përgatitur për t’u dalë në ndihmë qytetarëve, për të lehtësuar jetën e tyre në rrethanat kur ata gjenden në vështirësi.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kompania “Lion Mode” tashmë e specializuar në fushën e financave…