“Lion Mode” e specializuar në fushën e financave ofron këto shërbime për bizneset

24 mars 2023 | 11:49

Kompania “Lion Mode” tashmë e specializuar në fushën e financave ofron të gjitha shërbimet e kontabilitetit për biznese duke ju ndihmuar dhe këshilluar vazhdimisht për ta sjellë atë në një pikë tejet profesionale.

Shërbimet të cilat ofrohen nga “Lione Mode”, janë:

 1. Regjistrimin e biznesit.
 2. Mbajtjen e librave të kontabilitetit.
 3. Përgatitjen e pasqyrave financiare sipas SNRF dhe ATK.
 4. Deklarimin e tatimeve mujore, tremujore dhe vjetore në ATK.
 5. Këshillim i vazhdueshëm për biznesin.
 6. Konsultime biznesore.
 7. Plane për biznes.
 8. Shërbime dhe raporte të tjera në bazë të kërkesave të biznesit.
 9. Rishikimi dhe nënshkrimi i pasqyrave, financiare nga kontabilisti i certifikuar.
 10. Çregjistrimin e biznesit.
 11. Si ti deklaroni fitimet nga shërbimet online, etj.

Pra, janë disa nga shërbimet esenciale që i ofron kjo kompani, prandaj për informata më të hollësishme drejt ngritjes së kompanisë suaj ju mund ta kontaktoni “Lion Mode” ku ju pret drejtori, Valon Berisha me stafin e tij profesional.

Email: [email protected]

Tel: +383 49 888 913

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryesia e Partisë Socialdemokrate (PSD) me rastin e shënimit të…