Erzen Zyberaj kërkon mbështetje për pjesëmarrje në Kampionatin Botëror në 100 km

05 korrik 13:27

Atleti i njohur nga Kosova, Erzen Zyberaj do të jetë pjesëmarrës në Kampionatin Botëror në 100 km i cili do të mbahet në Berlin të Gjermanisë.

Kosto e pjesëmarrjes në një ngjarje kaq të rëndësishme botërore është e lartë, derisa Zyberaj ka kërkuar mbështetje financiare.

“Tashmë gjithçka është zyrtare, Kosova është e pranuar në IAU ( International Association of Ultrarunners) Më datë 27 gusht të këtij viti, unë do të jem pjesëmarrës dhe do të përfaqësoj Kosovën në Kampionatin Botëror në 100 km i cili do të mbahet në Berlin të Gjermanisë. Pasi që pjesëmarrja në këto evente ka një kosto shumë të lartë dhe kërkon shumë angazhim dhe ju e dini që përkrahja dhe ndihma nga  institucionet nuk është në nivelin e duhur, shoqëri e dashur unë kërkoj nga ju që të kem mbështetje ashtu siç e keni bërë çdoherë deri më tani pasi çdo sukses i imi i arritur është falë jush. Të gjithë ata që kanë dëshirë dhe mundësi për të kontribuar që unë të jem pjesë e kësaj gare ndihma e juaj është e mirëseardhur!” , ka shkruar Zyberaj në profilin e vet në “Facebook”.

 

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "IAU After the preliminary entry forms have been sent in we expect 274 27 athletes from 40 IAU member federations. See table: Country Argentina Men Women ARG Australia 6 5 AUS Austria 6 4 AUT Belgium 6 5 BEL 2 Bosnia and Herzegovina o BIH Bolivia 6 0 Brazil BOL 2 2 BRA Bulgaria 5 5 BUL Canada 2 1 CAN Cape Verde 2 4 CPV Croatia 4 o CRO 9 Czech Republic 9 CZE 4 Denmark 5 DEN Spain 1 2 ESP France 2 1 FRA United Kingdom 6 4 GBR 4 4"

 

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "Germany GER 6 Hungary 5 India HUN 5 6 IND Ireland 3 4 IRL Italy 2 2 ITA Japan 4 6 JPN Kosovo 4 4 KOS Lebanon 1 o LBN Lithuania 3 2 LTU Mexico 2 1 MEX 3 Netherlands 1 NED 4 Norway 4 NOR New Zealand 2 1 NZL Poland o 3 POL South Africa 3 3 RSA Sierra Leone 7 0 SLE Slovenia 4 3 SLO Serbia 9 3 SRB 1 Switzerland o SUI 3"Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "Championships World IBERLIN 2022 IBERNAU 100 Ultramarathon Veranstaltungs gUG haftungsbeschränkt Rufacher Kosovo Athletic Federation Agim Abdurrahman Shkodra (General Secretary) Kosovo Dear Abdurrahman Shkodra, We are pleased welcome team Kosovo Road Running 27th August2 2022 Berlin people your federation this international 05.07.2022 31st Bernau. FULL NAME World Championshipsin 100km nominated following PASSPORT NO DATE BIRTH Erzen Zyberaj PASSPORT EXPIRY GENDE Arta NATIONALITY 1987-12-02 MALE 1990-07-19 KOSOVAR registered 2027-05-04 FEMAL KOSOVAR event found on the following pages on forward your participation quickly possible Kind egards hope that your applications uncomplicated possible. processed Rufacher gemeinnützige Geschaftsführer: haftungsbeschränkt Berlin I1k Amtsgericht Charlottenburg HRB"

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gjatë ditës së sotme do të mbahet konferenca para apelit,…