Federata e Gjimnastikës e Kosovës shpalli Laureatët e vitit 2017

20 janar 2018 | 14:14

Në hapësirat e Fakultetit të Edukimit Fizik dhe të Sportit në Prishtinë, nën organizimin e Federatës së Gjimnastikës së Kosovës, sot janë shpallur Laureatët e vitit 2017.

Hapjen e kësaj ceremonie e bëri kryetari i Federatës së Gjimanstikës e Kosovës z. Besim Halilaj i cili paraqiti një rezyme të përgjithshme të punës së Federatës gjatë vitit 2017, si dhe sfidat që e presin në të ardhmen Federaten e Gjimnastikës. Gjatë kësaj ceremonie që me pjesëmarrjen e tyre të konsiderueshme të të ftuarve dhe musafirëve e kishin nderuar këtë event, FGJK-ja ndau edhe mirënjohje tjera për sportistë, trainerë dhe udhëheqësit e institucioneve sportive. Më të mirët e të gjitha grupmoshave të përzgjedhur nga FGJK-ja ishin:

FEMRA

 1. Bora Hoti – Elita – Yllka
 2. Lonisa Reka – Ferizaj – Pioniere
 3. Donika Kryemadhi – Universiteti – Juniore
 4. Abeliana Bregu – Elita – Seniore

 MESHKUJ

     5 .Taulant Ramadani – Ferizaj -Pionier

       6. Dion Mahmuti – Ferizaj – Junior 

       7. Ardi Halili – Ferizaj – Senior

“SHPRESAT OLIMPIKE”

   YLLKA

 1. Amela Gerbeshi – Elita
 2. Yvesa Islami – Ferizaj
 3. Drinesa Qerimi – Fushë Kosovë
 4. Nina Çeku – Universiteti
 5. Elda Krasniqi – Universiteti

PIONIERE

 1. Eljesa Kaçiu – Universiteti
 2. Elena Manxholli – Fushë Kosovë
 3. Dea Morina – Universiteti
 4. Vilëza Zeqiri – Elita

Trajnerët e klubeve

 

 1. Amir Tahiraga – Akademia e Gjimnastikës “Universiteti” – Prishtinë,
 2. Jetish Hetemi – Akademia e Gjimnastikës “Ferizaj”- Ferizj,
 3. Nazmi Beqiri – Klubi i Gjimnastikës – “Prishtina”,
 4. Hazir Alidema – Klubi i Gjimnastikës “Halil Alidema” – Viti.
 5. Shkumbin Maçastena – Klubi i Gjimnastikës “Elita” – Prishtinë
 6. Kushtrim Isa – Klubi i Gjimnastikës “Trepça” – Mitrovicë
 7. Sherife Aliqkaj Qerimi – Klubi i Gjimnastikës “Fushë Kosovë”
 8. Arlind Shaqiri – Klubi i Gjimnastikës “Kosova” – Vushtrri
 9. Erblina Rama – Klubi i Gjimnastikës “Lipjani”

10. Shemsi Beqiri –                     Klubi i Gjimnastikes  “Dukagjini”.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Akil Gjakova ka fituar ballafaqimin e gjysmëfinales ndaj Mirzokhid Farmonov,…