Fillojnë përgatitjet për mbledhjen e përbashkët Kosovë-Maqedoni

19 janar 14:59

Kosova dhe Maqedonia do ta kenë mbledhjen e përbashkët të dy qeverive ku do të nënshkruhen marrëveshje të ndryshme bashkëpunimi ndërmjet të ministrive përkatëse.

Përgjegjës për koordinimin e kësaj mbledhjeje është zëvendëskryeministri i vendit, Enver Hoxhaj, i cili ka marrë mandatin nga kryeministri Haradinaj.

Zëvendëskryeministri Hoxhaj ka pritur sot në takim ambasadorin e Maqedonisë në Kosovë, Ilija Strashevski, me të cilin kanë diskutuar për mbledhjen e përbashkët të Qeverisë së Kosovës dhe Qeverisë së Maqedonisë, koordinimin, dhe temat e marrëveshjet që pritet të nënshkruhen.

Hoxhaj është shprehur i kënaqur për vullnetin e të dy palëve për thellimin e bashkëpunimit dhe të marrëdhënieve të mira në mes të dy vendeve.

Hoxhaj ka thënë se marrëveshjet që do të nënshkruhen do t’i afrojnë më shumë mes vete popujt e Kosovës dhe të Maqedonisë

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Vetura e djegur, e gjetur të martën pas vrasjes së…