Fillon asfaltimi i rrugicave në fshatin Miradi e Epërme

10 gusht 15:12

Komuna e Fushë-Kosovës është duke vazhduar të realizojë projektet e planifikuara të cilat janë në shërbim të mirë të qytetarëve të saj, duke treguar kështu përkushtimin dhe seriozitetin në përmbushjen e të gjitha projekteve të premtuara. Në kuadër të këtyre projekteve të planifikuara, të hënën ka filluar asfaltimi i rrugicave në fshatin Miradi e Epërme.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Greqia të hënën i ka kërkuar Turqisë të ndalë veprimet…