Floil, vaji i vetëm vendor

23 nëntor 2018 | 12:17

Floil, është vaji i vetëm vendor në industrinë e ushqimi i cili po vazhdon furishëm rrugëtimin drejt depërtimi në çdo rrjet të marketeve vendore, rajonale e ndërkombëtare.
I radhitur menjëherë në radhën e produkteve më të shitura të vajrave, Floil vazhdon të ruaj karakteristika që e bënë të dallueshëm nga vajrat tjera.

  • Pa kolesterol
  • I ranifunuar 100%
  • Pa aromë gjatë gatimi
  • Me vitaminë E dhe K. Janë karakteristika që vazhdojnë t’i japin cilësi vajit të vetëm vendor, Floil.
    Cilësi kjo e dëshmuar nga rezultat e testeve të ekspertëve Italianë.
    Vaji i vetëm vendor në industrinë e ushqimit, Floil është zgjedhja më e mirë për kuzhinën tuaj.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Këto krijesa mund t’ju shpëtojnë jetën, po s’u shfarosën Gaforret…