Foto e rrallë! Një shqiptar me plis pranë kryeminstrit të parë të Izraelit, David Ben Gurion

03 tetor 2019 | 14:18

Një foto e pazakontë ku shihet një shqiptar me plis të bardh pranë kryeministrit të parë Izraelit, David Ben Gurion është botuar në faqen e “Facebook”-ut “Izaraeli në Kosovë”.

Shqiptari me plis të bardhë besohet të jetë nga Plava, dhe ka migruar në Izrael, gjatë kohës së nazizmit.

Kjo foto dëshmon miqësinë mes dy popujve më të vjetër shqiptarëve dhe hebrenjve.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit