Gjeneral Rama: FSK-ja e gatshme për ushtri (Video)

26 dhjetor 21:29

Gjenerali i FSK-së, Rrahman Rama në një intervistë për Tribuna Channel deklaroi se kanë mandat kushtetues dhe ligjor për t’i kryer obligimet e tyre karshi.

Ai deklaroi se FSK-ja i ka përmbushur të gjitha obligimet përgjatë këtij viti dhe i kanë ngritur kapacitetet e nevojshme në bashkëpunim me NATO-n.

E kabineti i kryeministrit deklaroi se për transformimin e FSK-së në ushtri nuk është caktuar ndonjë datë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Paneli për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP), i ka refuzuar të…