GJENIU I POLITIKËS SHQIPTARE ALI AHMETI KA TË DREJTË

13 janar 01:57

Ismet Sylejmani

Konstatimi gjenial e historik i Udhëheqësit të popullit shiptar Ali Ahmeti, se nuk duhen më shumë se 2 parti politike shqiptare, ashtu sikur janë ato 2 maqedone, u vertetua katërcipërisht edhe me viziten e Presidntit të Shqiperisë z. Ilir Meta në Maqedonin e Veriut, me 12 Janar 2022 në Shkup!

Presidenti i Shqipërisë Meta u takua me:
5 parti politike shqiptare!
2 parti politike maqedone!

Edhe Presidenti e Kryeparlamentari, nuk i mundin dot me numer partite politike shqiptare!

Fotot nga takimet flasin vete!

Mund të jetë një imazh i 10 persona dhe teksti

Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz në këmbë dhe teksti

Mund të jetë një imazh i 8 persona dhe teksti

Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz të ulur dhe teksti

Mund të jetë një imazh i 7 persona, njerëz të ulur dhe teksti

Mund të jetë një imazh i 4 persona, mur me tulla dhe teksti

Mund të jetë një imazh i 11 persona dhe njerëz në këmbë

Mund të jetë një imazh i 11 persona dhe teksti

Mund të jetë një imazh i 8 persona dhe teksti

Prishtinë, 13 Janar 2022!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Interi është fituesi i Superkupës së Italisë, duke triumfuar me…