Gjukaj: Shpronësimi përfundon në fillim të shkurtit

24 janar 2018 | 10:07

Arben Gjukaj drejtor menaxhues i KEK-ut, foli për procesin e shpronësimeve në Hade dhe Shipitullë.

Gjukaj fillimisht sqaroi se, ndonëse me mjaftë zvarritje, pas fillimit të procesit të banorëve shpronësimit, në Hade dhe Shipitullë, ekskavatorët kanë filluar të punojnë. “Pas shumë bisedimesh në mes palëve për kompensimin e pronave, besoj se zotimet do të respektohen, banorët po pranojnë kompensimin dhe procesi po ece mbarë, deri në fund të këtij muaj ose fillimi i shkurtit, besoj se do te kompensohen të gjithë banorët e këtyre anëve”, ka thënë  Gjukaj, në “RTK”.

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Pas vrasjes së politikanit serb në Kosovë, Oliver Ivanoviq, Beogradi…