Gjykimi i Thaçit dhe të tjerëve në pauzë, rifillon më 24 qershor

06 qershor 2024 | 22:44

Dhomat e Specializuara kanë njoftuar se pas përfundimit të dëshmisë së Zoran Stankoviqit, gjykimi për çështjen e Thaçit dhe të tjerëve do të shtyhet për disa javë dhe do të rinis më 24 qershor.

“Pas përfundimit të dëshmisë së Zoran Stankoviqit, gjykimi në Thaçi et al. çështja është shtyrë për ditë dhe javë. Procedimi do të rifillojë ditën e hënë, më 24 qershor, në orën 09:00”, thuhet në njoftim.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Muharrem Qerimi dhe Bedri Shabani, janë arrestuar gjatë ditës së…