Grumbullim dyditor i Kosovës U18

15 maj 2024 | 16:27

Kombëtarja e Kosovës U18 është mbledhur për herë të dytë këtë vit, pas grumbullimit të parë të mbajtur në muajin shkurt. Stërvitjet do të zgjasin dy ditë dhe do të zhvillohen në Kampin Nacional në Hajvali. Përzgjedhësi i kësaj grupmoshe, Sami Sërmaxhaj, ka në dispozicion në këtë grumbullim 24 futbollistë vendorë. Në muajt në vijim, bashkë me futbollistët aktivë në ligat evropiane, do të organizohet edhe një kamp i përbashkët.

Ky grumbullim do t’i shërbejë përzgjedhësit Sërmaxhaj për të vlerësuar formën e futbollistëve dhe për të komponuar më mirë ekipin e Kosovës për turnetë e ardhshme. Trajneri synon të ndërtojë një ekip konkurrues që do të përfaqësojë denjësisht vendin tonë në skenën ndërkombëtare.

Nga ana tjetër, futbollistët nga ekipet vendore kanë shprehur kënaqësinë e tyre për ftesën e marrë nga përzgjedhësi Sërmaxhaj. Ata theksuan se këto grumbullime u ndihmojnë të përmirësojnë lojën e tyre dhe të adoptojnë stile të reja loje që nuk i hasin shpesh në ekipet e tyre.

Më poshtë mund të ndiqni deklaratat e përzgjedhësit Sami Sërmaxhaj dhe të futbollistëve Omer Bajraktari dhe Durim Shabani të ftuar në këtë grumbullim:

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Te Ferrari ka nisur një mini-revolucion këtë vit, me objektiv…