Guvernatori takoi Presidenten e Këshillit të Byrove, Sandra Shwarz

06 tetor 17:43

Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti, gjatë ditës së sotme ka pritur në takim Presidenten e Këshillit të Byrove, Sandra Schwarz të cilën e njoftoi me veprimet e ndërmarra dhe plotësimin e kushteve që lidhen me anëtarësimin e Kosovës në Kartonin e Gjelbër.

Zyra për media e Bankës Qendrore njofton se Guvernatori Mehmeti e informoi presidenten e Këshillit të Burove rreth zhvillimeve të fundit në sistemin financiar në vend, e posaçërisht në sektorin e sigurimeve.

Ndërsa Schwarz, ka shprehur gatishmërinë që në të ardhmen të rritet bashkëpunimi mes Këshillit të Byrove dhe BQK-së.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Rifat Latifi të enjten ka dhënë dorëheqje nga pozita e…