Hapet festivali “Mirëdita, Dobar dan”

30 maj 2018 | 21:03

Në Beograd sonte është hapur Festivali “Mirëdita, Dobar Dan”.

Hapje festivalit e ka bërë Sofija Todoroviq nag organizata Iniciativa e të rinjve për të drejtat të njeriut. Ajo tha se ka munguar përkrahja e madhe për këtë manifestim por shtoi se është e lumtur që pa marrë para sysh vështirësitë, në manifestim po marrin pjesë shumë persona, transmeton Koha.net.

Ajo shtoi se ky festival dëshmon se ka komunikim ndërmjet të rinjve.

Para fillimit ë festivalit radikalë dhe nacionalistë tjerë serbë bënë përpjekje të ndalojnë hapjen.

Grupi i punës i Konventës Kombëtare për Kapitullin 35 ka dënuar të gjitha veprimet që ka në pasur për qëllimin pengimi ne mbajtjes së këtij festivali, përcjell, FoNet.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, ka takuar në Paris…