Haxhi Shala: Nuk besoj se tani vendi do të shkojë në zgjedhje

14 mars 08:49

Deputeti nga partia Nisma Socialdemokrate, Haxhi Shala, ka thënë se nuk mendon që vendi do të shkojë në zgjedhje, por kurdo që të ndodhë kjo, partia të cilës i takon është e gatshme për një gjë të tillë.

Ai në emisionin Sytë 7 ka folur edhe për marrëdhëniet brenda koalicionit duke shtuar se nuk ka përplasje mes tyre, por ka qëndrime të ndryshme.

“Të gjitha partitë punojnë çdo ditë për ditën e zgjedhjeve. Sidomos partitë e vogla, ato çdoherë duhet të punojnë dhe ne jemi të gatshëm për zgjedhje”.

“Unë nuk besoj se tani vendi do të shkojë në zgjedhje. Mirëpo kurdo që zhvillohen zgjedhjet, partitë duhet të jenë të gatshme për këtë gjë”, ka thënë Shala.

Lajme të sponsorizuara