Institucioni parashkollor “Xixëllonjat” vizitojë “Epokën e re” (Foto)

04 prill 11:18

Fëmijët e grupmoshës 4 deri në 5 vjeç të institucionit parashkollor “Xixëllonjat” në Prishtinë së bashku me edukatoret Elvira Racaj dhe Lumnije Statovci-Purellku kanë vizituar ambientet e gazetës “Epoka e re”.

Gjatë kësaj vizite ata janë pritur nga drejtuesit e gazetës, konkretisht nga drejtori Sadik Zeqiri.

Fëmijët e këtij institucioni janë njoftuar në detaje se si punohet dhe ruhet gazeta “Epoka e re”.

Drejtori Zeqiri u ka thënë fëmijëve se kur të rritën mund të vijnë në gazetën e përditshme “Epoka e re” dhe të kërkojnë shkrimin dhe fotografitë nga kjo vizitë e tyre.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Drejtoria e Arsimit e Komunës së Prishtinës në koordinim me…