Jennifer Lopezi, stërvitje edhe në plazh

10 gusht 10:41

Jennifer Lopezi është vlerësuar gjithmonë për figurën e saj të përsosur.

Dhe për të provuar se ajo punon shumë për t’i ruajtur format trupore, këngëtarja, edhe pse në moshën 49-vjeçare, është parë e djersitur duke bërë stërvitje intensive në bordin e një jahti luksoz në Itali.

Lajme të sponsorizuara