Kandidatët e LDK-së për deputetë vizitojnë Teqen e Sheh Rexhës

20 shtator 2019 | 17:12

Kandidatët e LDK-ja për deputetë nga dega e Prizrenit kanë vizituar sot Teqen e Sheh Rexhës në Lukinjë.

Sipas degës së LDK-së në Prizren, kandidatët për deputetë kanë marrë mbështetjen e familjes Rexha për zgjedhjet e 6 tetorit.

“Kandidatët për deputetë të LDK-së në Parlamentin e Kosovës, nga qyteti i Prizrenit, u priten sot në Teqen e Sheh Rexhës në Lukinje. Ata moren mbështetjen për LDK-në dhe Vjosen kryeministre të Republikës së Kosovës”, është shkruar në profilin e kësaj dege në “Facebook”.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
UEFA e ka publikuar formacionin e javës së parë në…