KEDS-i nis leximin e njehsorëve elektrikë me pajisje të re të dorës (video)

09 dhjetor 16:34

Me qëllim të avancimit të shërbimeve të leximit të njehsorëve elektrikë, KEDS-i ka vënë në funksion përdorimin e pajisjes më të re teknologjike të këtij lloji.

Aplikacioni i zhvilluar nga Shqipdon Mehmeti nga KEDS, po ua lehtëson edhe më tepër punën e teknikëve tanë gjatë operimit.

Për të kuptuar më shumë se si po shkon procesi në të gjitha distriktet e Kosovës, dëgjojeni deklaratën e drejtorit të Operimeve në KEDS, Milazim Avdiu, ndërkaq që menaxheri për lexim dhe faturim, Flamur Kurtaj, sqaroi edhe më tepër se si po shkon puna në terren.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Nxënës të shkollës teknike “Minatori” nga Fushë Kosova (Departamenti Elektroenergjetikë,…