KEDS mobilizon shumë ekipe për ta ndihmuar KOSTT-in

21 nëntor 22:05

KEDS ka mobilizuar dhjetëra ekipe nga terreni, të cilët janë duke i dalur në ndihmë ekipeve të KOSTT-it.

Kjo po ndodh tek nënstacioni 110/10, Prishtina 2, pronë e KOSTT, në mënyrë që furnizimi me energji elektrike të kthehet në kohën më të shpejt të mundshme për një pjesë të konsiderueshme të lagjes ‘Bregu i Diellit’ në Prishtinë.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
KOSTT ka njoftuare se ekipet e KOSTT dhe KEDS kanë…