KEDS njofton për punimet në rrjet

21 korrik 16:49

22.07.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Mitrovicë

1.

NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 20kV Runiku (Kodi: 74000005)  nga ora 09:30 deri në orën15:00.

Vendet: Klinë e Epërme, Lagjet Mecini dhe Berani, Qubrel, Kotorr, Vitak, Kastriot, Runik, Banjë, Surigan, Radishevë, Qitakët, Leqinë dhe Tërrnovë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Prizren

1.

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Zona Industriale 2 (Kodi: 32000022)  prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Bizneset në Zonën Industriale.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Shpenadia (Kodi: 32000023)  prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Serbica Trepetica, Shpendija, Velezha dhe Caparci.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 3.

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Budakova (Kodi: 32000008)  prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Pishina Solid, Reçani I, Reçani II, Dragaçine I, Çardaku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 4.

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Zona Industriale (Solidi) (Kodi: 32000025)  prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Solidi, Graniti Intertrans-Therande, Seti-comerc, RGB-Grup metal, NNT “I.Seferi”shpk, NTP Loni-Ahmet Balaj, NTP “Shala Gas”, Shirokë, NTP Kolgeci, Adrian Ismet Hoxha, Petroleum coke Kosova shpk, Matal, Fix & Swis store-Burim Devetaku, Xhevat Mehmet Spahiu,”Spahiu-Petroll” Shpk.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 5.

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Studençani 2 (Kodi: 32000024)  prej orës 15:00 deri në ora 16:00

Vendet: Studençani – një pjesë dhe Samadraxha.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

23.07.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

  NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Zabeli i Ulët te shkolla me (kod: 16100005038) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: fshati Zabel i Ulët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

22.07.2021

Ferizaj

1.

NS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

LP 10kV Graniti  (kodi: 41000023) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Graniti SH.P.K.  Ismet Loshaj

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve matës rrymor, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

23.07.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  TS-39 (kod:  81000003040) nga ora 08:00 deri 14:00

Vendet: rr. Londra, një pjesë rr. Ymer Pula, Sh.FM.U Fehmi Agani.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit të tensionit të ulët sipas zgjidhjes teknike.

Gjilan

1.

NS 35/10kV Gjilan II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kufca (kodi: 60061006) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i Ulët dhe i Epërm dhe Draganci i Vjetër .

Arsyeja: Shtrirja e bistekut 10kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prizren

1.

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malësia e Re (kodi: 31000030 ) nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: Malësia e Re, fshati Legjenda; afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Punimi i urave për kyçjen e konsumatorit Naim Ukaj, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

TS 110/10kV Therandë do të ndërprehet:

LP 10kV Komuna e Mamushës (kodi: 30034005) nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët;  afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri dhe Mulliri Xhevdet Mazreku.

Arsyeja: Energjizimi i TS 10(20)/0.4kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Lulzim Tafa“MODEL SLOVENIA”SH.P.K.(“Objekti 19”) (kodi: 10012005233) nga ora 08:00 deri 12:00

Vendet: Objekti në mes të rr. Shahin Shahini dhe Shen Flori.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe panelit të tensionit të ulët, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Avokatët mbrojtës të ish-krerëve të UÇK-së, të akuzuar në Gjykatën…