KEDS njofton për punimet në rrjet

20 prill 20:43

21.04.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Lipjani  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kraishta  (Kodi: 41000002 )  prej orës 09:00  deri në ora 12:00

Vendet: fshatrat: Breg i Zi, Bujan, Godanc i Epërm, Godanc i Poshtëm (një pjesë), Hallaç i Madh, Hallaç i Vogël, Kraishtë, Martiras (Hallaç i Vogël), Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Rinas (Ribar i Vogël), Rinas (Ribar i Madh), Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Varigovc dhe Zllakuqan.

Arsyeja: Rregullimi – ndërrimi i shkarkuesve si dhe ndërrimi i bazave të siguresave  10 kV në TS Kulla në Kraishtë.

Gjakovë 

1.

TS 35/10kV Malisheva  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malisheva   (kodi: 82082004) prej orës 10:0011:30

Vendet: rrugët: 535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Uiliam Uoker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku. 612 Uiliam Uoker; fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumator) dhe Senik (1 konsumator).

Arsyeja: Ndërrimi i grupeve matëse dhe i transformatorëve mates rryor të djegur në TS Refoma.

2.

TS 35/10kV Gjakova 3  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Konvikti    (kodi: 810840022) prej orës 12:0014:00

Vendet: rrugët: Bujar Syla (1konsumator), Edit Durham, Elton Zherka, Marin Barleti (një pjesë), Mbretëresha Teuta, Musa Zajmi, Tirana, Xh.Gjakova dhe Xhemajl Avdullahu (2 konsumatorë).

Arsyeja: Rregullimi i ndarësve të kthinës.

Prishtinë

1.

TS 110/35/10kV Prishtina 1  do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Dogana   (Kodi: 10000015116 )  prej orës10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Rr.Xhevdet Doda dhe rr. Hekurudhat ( një pjesë).

Arsyeja: Punime në Projektin Dislokimi  i NS 10(20)/0.4 kV Dogana.

22.04.2021

  Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Llapushnik te Gashët (kodi: 16100005046)prej orës 08:0017:00

Vendet: Llapushnik te Gashët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

TS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Arbëria 2 (kodi: 12000012052) prej orës09:0021:00

Vendet: rr. Ekrem Rexha, rr. Ahmet Krasniqi, rr. Bajram Curri ( një pjesë), rr.Selim Berisha, rr. Zagrebi (nje pjesë).

Arsyeja: Energjizimi i daljeve të reja 0.4kV.

Gjakovë

1.

TS 35/10kV Malisheva  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha  (kodi: 82082002) prej orës 08:0009:00  dhe 17:00 – 18:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumator), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator); fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit.

2.

TS 35/10kV Malisheva  do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Burimi I  (kodi: 82082002011) prej orës 08:0018:00

Vendet: Lagjja Robaj, lagjja Zymeraj dhe lagjja Bariq.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj 3 do të ndërprehet stabilimenti 10 kV. Trafostacionet që do të mbesinb pa tension:

TS 10/0.4 kV Idea Invest  (kodi: 40040005207) prej orës09:3016:30

TS 10/0.4 kV Objekti Agni smajli   (kodi: 40040005206)prej orës 09:3016:30

TS 10/0.4 kV Bardhi  (kodi: 40042001230) prej orës 09:3016:30

TS 10/0.4 kV Tahir Hajriz Hajrizi  (kodi: 40042001228)prej orës 09:3016:30

TS 10/0.4 kV Viva Fresh   (kodi: 40042007245) prej orës09:3016:30

TS 10/0.4 kV Imri Halili  (kodi: 40042007255) prej orës09:3016:30

TS 10/0.4 kV Ndërtesa 12 Qershori  (kodi: 40040004200)prej orës 09:3016:30

TS 10/0.4 kV Ndërtesa Inxhinjeringu  (kodi: 40040004034) prej orës 09:3016:30

TS 10/0.4 kV “Com net” sh.p.k  (kodi: 40040004205) prej orës 09:3016:30

TS 10/0.4 kV   (kodi: 40040004211) prej orës 09:3016:30

Vendet: Idea Invest, Objekti Agni Ismajli, TS Tahir Hajriz Hajrizi, Viva Fresh, TS Imri Halili, ndërtesa 12 Qershori dhe ndërtesa Inxhinjeringu, com net.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

22.04.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 35/20kV Prishtina I  do të ndërprehet Stabilimenti.  Trafostacionet që do të mbesin pa tension.

TS 10/0.4 kV T2 Bali Kabashi “Cima” shpk  ( Kodi: 10012183237) prej orës 10:00-14:00

TS 10/0.4 kV T1 Bali Kabashi “Cima” shpk  ( Kodi: 10012183236) prej orës 10:00-14:00

Vendet: Rr. Hamdi Grajqevci, Cima shpk.

Arsyeja: Ndërrimi i paneleve të tensionit të ulët, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Superliga e Europës duket se do të mbetet vetëm një…