KEK-u: Janë finalizuar mbi 74 kontrata dhe janë kompensuar 14 pronarë

14 janar 2018 | 18:32

Procesi i nënshkrimit të kontratave-marrëveshjeve me banorët e fshatrave Hade dhe Shipitullë është duke shkuar sipas dinamikës së paraparë dhe sipas procedurave të parapara ligjore.

Në këtë drejtim, Korporata Energjetike e Kosovës (KEK), ka njoftuar banorët e kësaj zone se gjithçka është duke shkruar sipas dinamikës së paraparë.

Në këtë kontekst, KEK-u, ka bërë me dije se ka finalizuar mbi 74 kontrata dhe janë kompensuar 14 pronarë të këtyre dy fshatrave.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një qytet i vogël, tre orë larg nga Seattle, po…