Këto gjëra janë të ndaluara t’i merrni në Sunny Hill Festival

03 gusht 12:45

Ndërsa jeni duke u bërë gati për Sunny Hill Festival, duhet të keni parasysh disa gjëra.

Në hyrje, pra më 4 gusht kur edhe nis festivali, do të kontrolloheni nga sigurimi.

Gjërat që janë të ndaluara t’i merrni me vete, tashmë janë bërë të ditura nga llogaria zyrtare e festivalit, dhe ato janë: Mjetet e mprehta, ushqime dhe pije, produkte kozmetike substanca ilegale dhe shkrepëse.

Poashtu, të gjithë pjesëmarrësit duhet të kenë me vete ID/pasaportën dhe biletën e printuar apo digjitale.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Mbledhjen e Komisionit për Buxhet, Punë dhe Transfere që nisi…