Këto rrugë janë të mbyllura sot në Prishtinë

09 maj 08:17

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se sot, më datën 9 maj, prej orës 09:00 deri në orën 17:00, dy rrugë do të jenë të mbyllura.

Rruga “George Bush”, duke vazhduar në drejtim të rrugës “Garibaldi”, deri te semaforët pranë Bankës Qendrore të Kosovës, do të jenë të mbyllura për shkak të aktiviteteve që pritet të mbahen me rastin e Ditës së Evropës.

“Dita e Lëvizshmërisë të së Ardhmes, do të jetë aktiviteti i cili ka për qëllim promovimin e lëvizjes së lirë”, ka njoftuar Komuna e Prishtinës, e cila ka ftuar njëherësh qytetarët t‘i bashkohen kësaj iniciative dhe të dalin me biçikleta, trotinetet apo edhe në këmbë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sot mbushen 24 vjet nga vrasja e njërit ndër themeluesit…