Kjo është përbërja e re e qeverisjes së Imri Ahmetit

31 dhjetor 17:12

Përmes një njoftimi në llogarinë e tij në “Facebook”, kryetari i komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti ka bërë të ditur se në mbështetje të neneve 13, 58 të Ligjit për Vetëqeverisje Lokale Nr.03/L-040, dhe nenit 40 të Statutit të Komunës së Lipjanit Nr.110-623, ka emëruar bordin e drejtorëve:

Përbërja e plotë e qeverisjes në komunën e Lipjanit:

1. Drejtorati për Infrastrukturë – Sead Aliu
2. Drejtorati për Gjeodezi dhe Kataster – Safete Amerllahu
3. Drejtorati për Planifikim, Urbanizëm dhe Mbrojtje të Mjedisit – Imri Semetishti
4. Drejtorati për Inspeksion – Flamur Sylejmani
5. Drejtorati për Bujqësi dhe Pylltari – Rexhep Rexhepi
6. Drejtorati për Shëndetësi dhe Përkujdesje Sociale- Shkelzen Hajdini
7. Drejtorati për Ekonomi dhe Zhvillim – Valon Pacolli
8. Drejtorati për Administratë – Elmaze Behluli
9. Drejtorati për Prokurim – Bekim Shabani
10. Drejtorati për Buxhet dhe Financa – Latif Ramadani
11. Drejtorati pë Shërbime Publike, Mbrojtje dhe Shpëtim – Imer Rrustemi
12. Drejtorati për Arsim – Rasim Hasani
13. Drejtorati për Kulturë, Rini dhe Sport – Anila Reqica Llugiqi
– Zëdhënse e Komunës- Hyra Bytyqi

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidentja Vjosa Osmani dhe ministri i MPB-së, Xhelal Sveçla kanë…