Klubi i Motoristëve “ENDURO SHARRI” me 23 qershor organizon takimin në Qytetin e Sharrit

21 qershor 2024 | 15:25

Klubi i Motoristëve “ENDURO SHARRI”, me datën 23 qershor duke filluar nga ora 10:00 në Parkun e Qytetit në Sharr, organizon takimin e motoristëve  “Moto Meeting.

Kështu është bërë e ditur me anë të një njoftimi nga Klubi i Motoristëve  “ENDURO SHARRI”.

“Turneu ENDRUO magjes me bukuri përrallore për të gjithë pjesëmarrësit. Teren sfidues ekstrem vetëm për motoristët e përgatitur. Në pjesën e pasuese shumë surpriza. Ushqim dhe pije palimit”, është thënë në njoftim.

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Armenia zyrtarisht ka njohur shtetin palestinez. Kështu ka bërë me…