Kolegji AAB dhe Universiteti Shtetëror i Tetovës arrijnë marrëveshje bashkëpunimi

20 prill 13:14

Kolegji AAB ka nënshkruar marrëveshje të bashkëpunimit akademik me Universitetin Shtetëror të Tetovës.

Kjo marrëveshje më së shumti bazohet në shkëmbimin e stafit akademik, shkëmbimin e studentëve, organizimin e përbashkët të aktiviteteve akademike dhe shkencore, aplikimin në projekte të përbashkëta si dhe shkëmbimin e praktikave të mira.

Rektori i Universitetit të Tetovës, prof. dr. Vullnet Ahmeti, ka shprehur konsideratat më të larta për Kolegjin AAB duke e cilësuar atë si institucionin më të madh dhe kredibil jopublik në Kosovë dhe rajon.

Në anën tjetër rektori i Kolegjit AAB, prof. Asoc. dr. Lulzim Tafa, ka shprehur kënaqësinë që tashmë bashkëpunimi mes dy institucioneve është formalizuar përmes marrëveshjes.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Lorenzo Insigne ka motivuar ekipin e Napolit para duelit të…