Kompletohet infrastruktura në disa rrugë të qytetit të Podujevës

22 shtator 15:10

Nënkryetari i Komunës së Podujevës, Nexhmi Rudari, ka vizituar punimet në asfaltimin e rrugëve “Anton Çeta” dhe “Qefser Sadiku” në qytet.

Pas vizitës, që kishte për qëllim inspektimin e punimeve në këto rrugë, nënkryetari Rudari u shpreh i kënaqur me dinamikën e realizmit të projektit.

Me këtë rast nënkryetari Rudari ka thënë se në këtë pjesë të qytetit ditë më parë ka përfunduar edhe projekti i ndriçimit publik.

Ai ka theksuar se këto projekte do të ndikojnë në përmirësimin e cilësisë së jetës dhe e lehtësimin e qarkullimit të qytetarëve.

(Q.R / Epoka e re)

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka bërë me dije se…