Komuna e Prishtinës fton qytetarët të mbajnë maska

13 korrik 12:23

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se mbajtja e maskës është obligim për të gjithë në këtë komunë.

Në profilin e saj në “Facebook”, kjo komunë ka shkruar se mbajtja e maskës është një prej tri rregullave kryesore dhe masave mbrojtëse për parandalimin e përhapjes së virusit.

Komuna ka falënderuar ekipet e Inspekcionit dhe Policisë së Kosovës për punën e palodhshme në mbikëqyrjen e zbatimit të këtyre masave.

 

Njoftimi i plotë i Komunës së Prishtinës:

Përhapja e shpejtë dhe numri i të rasteve të reja me #covid19 janë vazhdimisht në rritje dhe shqetësuese!

Mbajtja e maskës është një prej tri rregullave kryesore dhe masave mbrojëse për parandalimin e përhapjes së virusit dhe rëndimin e situatës edhe më shumë.

Të gjithë e kemi obligim që të ruajmë̈ veten dhe të tjerët rreth nesh e të jemi të ndërgjegjshëm.

Falenderojmë ekipet e Inspekcionit dhe Policisë së Kosovës për punën e palodhshme dhe përkushtimin për mbikqyrjen e zbatimt të këtyre masave.

Vazhdoni t’i mbani maskat, dezinfektoni duart dhe mbani distancë!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Federata Sindikale e Pavarur e PTK-së ka lëshuar një reagim…