Komuna e Prizrenit nënshkruan memorandum me UN Women

03 nëntor 13:14

Komuna e Prizrenit ka nënshkruar memorandum mirëkuptimi me Entitetin e Kombeve të Bashkuara për Barazi Gjinore dhe Fuqizim të Grave (UN Women).

Aktivitetet në kuadër të këtij memorandumi do të realizohen në kuadër të Projektit të UN Women “Financimi Transformativ për Barazi Gjinore në Ballkanin Perëndimor (2020-2024)” financuar nga Agjencia Suedeze për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Zhvillim.

Të gjitha aktivitetet do të realizohen në përputhje me rregulloret, rregullat dhe direktivat e UN Women.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Rikthimi në fushë i tenistit spanjoll Rafael Nadal pas një…