Konstituohet Grupi i Deputetëve të Gjelbër

16 prill 2019 | 16:55

Është konstituuar Grupi i Deputetëve të Gjelbër në Kuvendin e Republikës së Kosovës.

Kryesuese e këtij grupi është zgjedhur deputetja Mimoza Kusari-Lila, ndërsa zëvendëskryesuese Sala Berisha-Shala dhe Fatmire Kollçaku.

Në mbledhje konstituive është shpalosur misioni, vizioni, objektivat si dhe qasja dhe metodologjia e punës në Grupin e Deputetëve të Gjelbër.

Po sot, në kuadër të Javës Ndërkombëtare të Tokës, Grupi i Deputetëve të Gjelbër ka mbjellë një fidan në oborrin e Kuvendit të Kosovës.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka marrë vendim të martën…