‘Krejt dhe drejt nuk është kryeministër’, protesta para qeverisë nga banorët e fshatit Shipitullë

20 qershor 2024 | 12:43

Qytetarët e fshatit Shipitullë të Obiliqit, kanë protestuar para objektit të Qeverisë së Kosovës, me baner ku shkruante: “Krejt dhe drejt nuk është kryeministër”.

Kjo protestë është organizuar si shkak i pakënaqësisë së qytetarëve rreth shpronësimit të tokave të tyre për nevojat e KEK-ut.

Banorët janë të shqetësuar se nuk po i lejohet të ndërtojnë shtëpi, të hapin biznese, pasi KEK -u ua ka marrë të gjitha pronat, dhe i lanë vetëm 5 për qind shtëpi.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në kuadër të planit investiv njëvjeçar, KEDS-i po bën implementimin…