KRU ‘Prishtina’ bën thirrje të bëhen pagesat e ujit

20 qershor 12:10

KRU “Prishtina”, ka dal me një njoftim zyrtar rreth gjendjes me ujë në dy liqenet akumuluese “Batllava” dhe “Badoci”

Ju njoftojmë me gjendjen e liqeneve akumuluese sipërfaqësore Batllava e Badoci, niveli i ujit në liqenin e Batllavës sot është -1.19m  nën nivelin maksimal të kapërderdhës, ndërsa Badoci -7.65m.

Shpenzoni racionalist ujin e pijshëm!

Javën e fundit, përgjatë inspektimit të terrenit janë zënë me dhjetëra kyçje ilegale.

Keni parasysh, kyçjet ilegale dhe mos pagesa e faturave të ujit, faktorët kyç në rrezikimin e furnizimit me ujë të pijshëm!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Duke nisur nga 1 qershori deri më 30 shtator mes…