KRU “Prishtina” ua ndal ujin borxhlinjve të mëdhenj

15 maj 2024 | 08:57

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” pritet të ndërmarrë një aksion për shkyçjen e të quajturve borxhlinj të mëdhenj ndaj kësaj kompanie.

Sipas njoftimit të Ujësjellësit, aksioni për ndërprerjen e shërbimeve të ujësjellësit për borxhlinjtë e mëdhenj dhe konsumatorët ilegalë do të fillojë sot nga ora 10:30.

“Kompani Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, nis aksion në Prishtinë për borxhlinjtë e mëdhenj të shërbimeve të ujit dhe konsumatorët ilegal. (Nisja bëhet nga KRU “Prishtina”, ora 10:30)”, thuhet në njoftimin e KRU-Prishtina.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Vranësira të shumta parashihen edhe ditën e mërkurë në vendin…