Kryetari i Obiliqit priti drejtoreshën ekzekutive të IKMK-së, Kaltrina Ajeti dhe sekretarin Armend Ahmeti

02 prill 19:32

Kryetari i komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, ka pritur në takim drejtoreshën ekzekutive të IKMK-së, Kaltrina Ajeti dhe sekretarin Armend Ahmeti, për të diskutar implementimin e projektit “Fuqizimi i transparencës mbi të drejtat e njeriut në Kosovë”, mbështetur nga Community Development Fund – CDF.

Pjesëtarë të shoqërisë civile, medieve, aktivistë të të drejtave të njeriut që veprojnë në Obiliq, do të jenë pjesë e projektit që do të implementohet në tri komuna të Kosovës!

.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Holanda ka ndaluar përdorimin e vaksinës anti-COVID “AstraZeneca” për njerëzit…