Kryetari Latifi vazhdon kompletimin e kabinetit të tij qeverisës

16 janar 15:47

Kryetari i komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, ka nënshkruar dy vendime me të cilët ka emëruar edhe dy drejtorë në kabinetin e tij qeverisës.

Rumir Zhuniqi është emëruar drejtor në Drejtorinë për Urbanizëm, Planifikimit dhe Mbrojtje të Mjedisit dhe Afrim Oruqi, drejtor në Drejtorinë për Gjeodezi, Kadastër dhe Pronë.

Lajme të sponsorizuara